Verrassend vanzelfsprekend

TheaterHotel De Oranjerie

Hotel, Cafe, Restaurant & Theater

TheaterHotel De Oranjerie

Cerise Grand Café is gevestigd in TheaterHotel De Oranjerie aan het Kloosterwandplein in Roermond. Een ligging die perfect is om van een middagje, of avondje uit een lekker dagje uit te maken. Of misschien zelfs een weekendje weg.

Ga naar De Oranjerie

De Oranjerie

Overnachten

Met 102 kamers en suites biedt TheaterHotel De Oranjerie genoeg mogelijkheden om heerlijk tot rust te komen. Vanaf € 97,00 per nacht heeft u al een ruime comfort kamer met comfortabele bedden en badkamer voorzien van ligbad met aparte douche en toilet. Wilt u meer luxe of ruimte? Kies dan voor een Comfort Deluxe kamer, een Executive Suite of een Deluxe Suite. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Bekijk onze kamers

Aangename

Arrangementen

Maak uw weekendje weg of midweek compleet met een arrangement. Kies bijvoorbeeld voor een zalig verwenarrangement en wordt volledig in de watten gelegd. Wilt u iets sportiever? Dan kunt u kiezen om lekker te golfen bij de Herkenbosche, Limburg per fiets te verkennen of een hele dag te shoppen in het Outlet Centre Roermond. Uiteraard kunt u ’s avonds heerlijk uitrusten in een kamer naar wens. Welk arrangement past bij u?

Bekijk alle arrangementen

Voor grote en kleine

Vergaderingen

TheaterHotel De Oranjerie is een flexibele partner bij de organisatie van uw bijeenkomst, of het nu gaat om een omvangrijk congres of congres, een drukbezochte presentatie of een kleinschalige vergadering. En niet alleen zakelijk bent u bij De Oranjerie aan het goede adres. Feestelijke bijeenkomsten ter gelegenheid van een huwelijk of jubileum groeien uit tot hoogtepunten tegen het stijlvolle decor van onze warm ingerichte zalen en theaterzaal.

Bekijk de mogelijkheden

Geniet in het

Theater

Een heerlijk ontspannen avondje uit. Dat kan bij TheaterHotel De Oranjerie. Of u nou een cabaret voorstelling bijwoont of een musical, er is het gehele jaar door voor iedereen wat te doen. Met 800 comfortabele zitplaatsen biedt onze theaterzaal hét podium voor nationale en internationale topproducties. Zowel tijdens als na de voorstelling kunt u genieten van een drankje in de foyers.

Bekijk onze programmering