Ons menu

Smakelijk

Ons menu

Smakelijk

Openingstijden & Menukaart

Coronamaatregelen

Wij volgen de RIVM richtlijnen omtrent het Corona-virus. Omdat deze zich snel opvolgen kan het zijn dat de gehanteerde openingstijden en menukaart kunnen afwijken van hoe het op de website vermeld staat.

Cerise Grand Cafe

'De kers op de taart'

Een lunch of diner bij Cerise Grand Café is als een kers op de taart. Het maakt uw bezoek aan de historische binnenstad van Roermond helemaal af. Met een uitgebreide keuze aan lunch-, diner- en vegetarische gerechten is er altijd wel iets wat u lekker vindt. Kom genieten bij Cerise Grand Café.

U kunt bij ons terecht voor:
Lunch  ●  Diner  ●  Borrel  ●  Koffie & Gebak

Onze heerlijke

Menukaart

In Cerise Grand Café wordt dagelijks lunch én diner geserveerd. Net zoals de naam is ook de keuken Frans georiënteerd, met een toegankelijke kaart. De gehele menukaart van Cerise is gebaseerd op snelle, toegankelijke maar kwalitatief zeer hoogwaardige gerechten. Vrijwel alles is huisgemaakt en er wordt louter met goede producten gewerkt.

Onze Menukaart

U bent van harte welkom

Openingstijden

Cerise Grand Café is van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 01:00 geopend. Op zondagen bent u hartelijk welkom tussen 10:00 en 00:00. Iedere dag kunt u tussen 11:00 en 23:00 (lunch t/m 17:30) heerlijk genieten van lunch of diner.

Verplicht vooraf

Reserveren

In verband met de aangescherpte maatregelen is het verplicht om vooraf een reservering te maken. Dit kunt u gemakkelijk en snel doen in onze reserveringsmodule.

Reserveer direct een tafel